Grote donatie

Grote donatie doen? 

In de oudheid, middeleeuwen en renaissance waren de zogenaamde Mecenaatrelaties heel gewoon. Ook nu worden cultuurmakers nog regelmatig ondersteund door grotere bijdragen van kunst & cultuurliefhebbers, oftewel de mecenaten van deze tijd.

Heeft u een groot hart voor kunst en cultuur en de regio en wilt u ons helpen de cultuurmakers te ondersteunen? Uw steun is meer dan welkom.

Voor een grote gift bieden wij wat extra’s, maar dit is afhankelijk van uw wensen. Als u een grote gift doet, dan nemen wij contact met u op wat waar uw interesses liggen en wat we u nog extra kunnen bieden. U kunt denken aan extra uitnodiging voor een opening of uw naam op deze website.

Doneert u liever juist anoniem? Dan kunt u het bedrag ook overmaken op ons rekeningnummer: NL69RABO0192040189.

Ook kan het bij een grote gift interessant zijn om gebruik te maken van belastingvoordelen. Wij weten hier alles van en helpen u hier graag mee verder. U kunt contact met ons op te nemen voor het inplannen van een afspraak:

Via e-mail: info@cultuurpaktnoord.nl
Via telefoonnummer: +31 (0)6 190 696 06 (Joyce Hondong)
Of via de post:
Stichting Cultuur Pakt Noord

Postbus 780
9700 AT Groningen

Ook bedrijven en organisaties die een substantieel bedrag willen doneren of zich willen aansluiten als (hoofd)sponsor kunnen zich bij ons melden. Zie ook de pagina Bedrijf ♥ Cultuur voor aanvullende informatie.

Heb je een vraag laat het ons weten!

E info@cultuurpaktnoord.nl
T +31 (0)6 190 696 06

Cultuur Pakt Noord
Postbus 780
9700 AT Groningen

© 2017 Cultuurpaktnoord.