Bedrijf & Cultuur

Let op!
Tot en met eind 2017 kunt u gebruik maken van de Geefwet als u met uw organisatie of bedrijf voor een periode van minimaal 5 jaar Cultuurambassadeur wordt. U krijgt dan een groot gedeelte van uw gift weer via de belastingdienst terug, wij informeren u graag over deze mogelijkheid! Cultuur Pakt Noord beschikt over een ANBI status.
Helpt u ons mee?

Wij helpen de cultuurmakers om te kunnen werken aan een nóg mooier, beter en unieker kunst & cultuur aanbod. Van internationaal niveau. Waarmee we Groningen op de kaart zetten als dé cultuurstad van het Noorden.

Wij bieden interessante samenwerkingsvormen aan voor bedrijven en organisaties die houden van deze regio en kunst & cultuur een warm hart toedragen. Wij bespreken samen met u de wensen en mogelijkheden* en maken voor u een interessant pakket op maat. Of u nu een multinationaal, MKB’er, ZZP’er een grote (semi-)overheidsinstelling of non-profit organisatie runt. Wij zorgen ervoor dat u altijd iets interessants terug krijgt in ruil voor uw investering in de kunst & cultuur in Groningen.

U kunt als bedrijf vaste (naam)sponsor worden, eenmalig een gift doen en/of doorlopend Cultuurambassadeur worden, wij bespreken graag de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek!

Stuur een e-mail naar: info@cultuurpaktnoord.nl
of bel ons via telefoonnummer: +31 (0)6 190 696 06 (Joyce Hondong)

Heb je een vraag laat het ons weten!

E info@cultuurpaktnoord.nl
T +31 (0)6 190 696 06

Cultuur Pakt Noord
Postbus 780
9700 AT Groningen

© 2017 Cultuurpaktnoord.