ANBI

ANBI INFORMATIE

Cultuur Pakt Noord beschikt over een culturele ANBI status. In veel gevallen betekent dit dat je een deel van je donatie via de belasting terug kunt krijgen. Vooral voor organisaties en bedrijven is dit erg interessant,
maar ook voor particulieren kan het voordeel aardig oplopen. Wij informeren je graag over de voordelen en mogelijkheden.

Hieronder vindt je alle informatie over onze stichting en de ANBI status.

Adres
Stichting Cultuur Pakt Noord
Postbus 780
9700 AT Groningen

Fiscaal nummer/ RSIN nummer
854565814

Bestuurssamenstelling

George Verberg (voorzitter), Mirjam de Meijer, Erika Happe, Michael Klok, Annelies Meuleman, Hein Braaksma

Beloningsbeleid
Het bestuur ontvangt geen vergoeding voor haar werkzaamheden.

Doelstelling
Wij hebben een community gecreëerd van cultuurliefhebbers en bieden hen (nieuwe) culturele ervaringen in de regio. Wij verleiden hen, onder andere door middel van onze expedities, om de cultuursector als ambassadeur te steunen. Dit doen zij onder andere door jaarlijks een bedrag te doneren. Deze community vormt de sleutel en CPN verbindt. Wij ondersteunen, samen met onze community, onze partners met geld, kennis en (nieuw) publiek.

Wij willen laten zien dat de regio prachtige hoogwaardige cultuur biedt voor jong en oud. Dit doen wij onder andere door het organiseren van unieke kijkjes achter de schermen, de expedities, en het cureren van een cultuur agenda voor de regio. Door onze de kracht van onze cultuur-community en door onze ondersteuning aan partners kunnen wij een gezond cultureel klimaat behouden én verder uitbouwen.

Activiteiten
Cultuur Pakt Noord organiseert twee maandelijks een kijkje achter de schermen. Sinds de lancering op 28 augustus 2016 heeft Cultuur Pakt Noord in 2016 en 2017 al een aantal exclusieve kijkjes achter de schermen georganiseerd een actueel overzicht hiervan is te vinden op de pagina ‘Onze Cultuurexpedities’

 

 

Heb je een vraag laat het ons weten!

E info@cultuurpaktnoord.nl
T +31 (0)6 190 696 06

Cultuur Pakt Noord
Postbus 780
9700 AT Groningen

© 2017 Cultuurpaktnoord.